A Xènia Estètica pots reservar CND SHELLAC LUXE és l’esmalt del futur, és 10 vegades més ràpid que els esmalts semipermanets normals reduint el temps de servei a només 15 minuts!

CND SHELLAC LUXE s'ha llançat al mercat nord-americà i arrassa en els salons de manicura, com era d'esperar... i ja té data d'arribada a ESPANYA: el dia 1 d'octubre! A XENIA ESTETICA ens volem avançar a aquesta data i presentar-vos aquest nou tipus d'esmalt que sens dubte revolucionarà el vostre saló! CND SHELLAC LUXE és l'esmalt del futur, és 10 vegades més ràpid que els esmalts semipermanets normals reduint el temps de servei a només 15 minuts! A més a més, té una duració de 14 dies i s'elimina amb només 60 segons.

CND SHELLAC LUXE s’ha llançat al mercat nord-americà i arrassa en els salons de manicura, com era d’esperar… i ja té data d’arribada a ESPANYA: el dia 1 d’octubre!

A XENIA ESTETICA ens volem avançar a aquesta data i presentar-vos aquest nou tipus d’esmalt que sens dubte revolucionarà la vostra imatge!

CND SHELLAC LUXE és l’esmalt del futur, és 10 vegades més ràpid que els esmalts semipermanets normals reduint el temps de servei a només 15 minuts! A més a més, té una duració de 14 dies i s’elimina amb només 60 segons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *